Proiecţiile speciale continuă în ţară

În următoarea perioadă filmul va ajunge la spectatorii din Suceava, pe 27 şi 28 noiembrie, în prezenţa lui Cristian Mungiu şi a actorilor Gina Ţandură şi Ion Sapdaru, Odobești (30 noiembrie), Focşani (1, 2 decembrie) şi Sinaia (1 decembrie). O proiecţie specială va avea loc joi, 29 noiembrie, şi la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, de la ora 18.00.

La toate proiecţiile speciale, cererea de bilete a depăşit cu mult capacitatea sălilor. Mii de oameni au asistat la proiecţii, de curând, la Alexandria, Călăraşi şi Timişoara,  regizorul Cristian Mungiu discutând cu publicul la final. Echipa Voodoo Films va face în continuare efortul de a aduce filmul acolo unde există cereri din partea publicului. Spectatorii ne pot scrie pe festivals@voodoofilms.ro sau pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/DupaDealuriBeyondtheHills.

„După dealuri”, filmul propus de România la Oscar şi nominalizat pentru scenariu la Premiile Academiei Europene de Film, poate fi văzut în săptămâna 23 – 29 noiembrie şi la     Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinemateca Union din Bucureşti,  Hollywood Multiplex Lotus din Oradea, Cinema Central din Bacău, Cinema Dacia din  Baia Mare şi Cinema Dacia din Bistriţa. Informaţiile sunt permanent updatate pe site-ul www.dupadealuri.ro.

Filmul premiat la Cannes pentru scenariu și interpretare – dublu trofeu care premiază prestațiile actrițelor Cosmina Stratan și Cristina Flutur – este scris și regizat de Cristian Mungiu, inspirat de romanele non-ficționale ale Tatianei Niculescu Bran.

Distribuitorul român este Voodoo Films (contact: pr@voodoofilms.ro, telefon 0720 722 107). Trailerul filmului: https://www.youtube.com/watch?v=npOe0gzdBfQ

Parteneri media: B1 TV, TVR, Europa FM, Evenimentul zilei, Gazeta sporturilor, Ziare.com, Hotnews.ro, Zile şi nopţi, Cinematique, BeWhere, Port.ro, Liternet.ro, CinemaRx.ro, Studentie.ro, Eva.ro, Cinefan.ro, Filmreporter.ro, Radio AS Suceava, Spectacular TV, Cărtureşti.

Proiecțiile filmului în țară sunt sprijinite de Provident.

Despre Provident Financial România

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și membră a Asociației Societăților Financiare din România (ALB).

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident Financial România este parte a grupului britanic IPF, care are 2,5 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei peste 6 ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 140 de milioane de euro, din care peste 600.000 de euro în programe de responsabilitate socială. Provident are acum peste 700 de angajați și colaborează cu peste 3.900 de agenți independenți în peste 60 de orașe din întreaga țară. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.providentfinancial.ro.  

 

Actriţele Cosmina Stratan şi Cristina Flutur, la Sarajevo
„După dealuri”, în selecţia oficială la Palić
Retrospectiva Cristian Mungiu în Belgia, inițiată de frații Dardenne
„După dealuri”, în selecția prestigiosului BFI London Film Festival
„După dealuri”, de Cristian Mungiu, propunerea României la premiile Oscar
„După dealuri”, în avanpremieră la Vaslui, din 21 septembrie
Proiecţii sold-out la Hamburg, Londra, New York
Din 26 octombrie în peste 40 de orașe din țară
„După dealuri” îşi începe traseul prin oraşele din România
Proiecţii speciale în case de cultură şi teatre
Proiecţii suplimentare la cererea publicului
Cristian Mungiu, nominalizat la premiile Academiei de Film Europene 2012
Încă două premii importante pentru „După dealuri”
Proiecţii pe 1 şi 2 decembrie
„Premiul de argint” la categoria „Arta ca fenomen”, în cadrul festivalului „LISTAPAD-2012”
„După dealuri”, pe lista scurtă la Oscarul pentru Cel mai bun film străin!
„După dealuri” în cinematografele poloneze
DUPĂ DEALURI – de astăzi în cinematografele din Statele Unite
Proiecție unică „După dealuri”, în varianta integrală
INTERVIU: Mungiu: Invitaţia în juriul de la Cannes e şi o recunoaştere pentru cinematografia română.