Proiecțiile speciale continuă

Traseul filmului „După dealuri”, în regia lui Cristian Mungiu, continuă în țară și peste  hotare. De curând, filmul a obținut Premiul publicului (pe bază de vot) în secțiunea Balcan Survey a Festivalului Internațional de Film de la Salonic, popularitate cofirmată deja de proiecțiile sold-out de la Los Angeles, New York, Londra, Hamburg sau Haifa. Pelicula va rula și în Argentina, la Festivalul de la Mar de Plata (17 – 25  noiembrie), în competiția internațională, iar biletele pentru prima proiecție, de pe 23 noiembrie, s-au epuizat.

În țară, filmul se menține între primele zece filme din box office-ul autohton, cu 36.096 de spectatori până pe 11 noiembrie. La cererea publicului, proiecțiile speciale s-au extins în mai multe orașe și vor continua și în luna decembrie.

În următoarea perioadă, „După dealuri” va avea parte de proiecții speciale în teatre, case de cultură sau cinematografe din Botoșani (16 noiembrie), Salonta (17/18 noiembrie), Timișoara (20 noiembrie), Cugir (20 noiembrie), Zalău (21 noiembrie), Alexandria (22 noiembrie), Sinaia (23 noiembrie), Călărași (24  noiembrie), Buzău (26 noiembrie), Pitești (27 noiembrie), Suceava (27/28 noiembrie), Odobești (30 noiembrie).

În câteva orașe, spectatorii vor avea șansa să-i întâlnească pe unii dintre membrii echipei filmului. Informaţiile sunt permanent updatate pe site-ul www.dupadealuri.ro.

Echipa Voodoo Films va face în continuare efortul de a aduce filmul acolo unde există cereri din partea publicului. Spectatorii ne pot scrie pe festivals@voodoofilms.ro sau pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/DupaDealuriBeyondtheHills.

„După dealuri”, filmul propus de România la Oscar şi nominalizat pentru scenariu la Premiile Academiei Europene de Film, poate fi văzut în continuare în multiplexurile din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timișoara, Arad, Constanţa, Bacău, Pitești, Târgu Mureș, Brăila, Baia Mare.

Filmul premiat la Cannes pentru scenariu și interpretare – dublu trofeu care premiază prestațiile actrițelor Cosmina Stratan și Cristina Flutur – este scris și regizat de Cristian Mungiu, inspirat de romanele non-ficționale ale Tatianei Niculescu Bran.

În jur de 40 de țări, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie și Rusia, au cumpărat drepturile de distribuție ale filmului. Pe 21 și 22 noiembrie, „După dealuri” va începe să ruleze în cinematografele din Franța, Olanda, Belgia și Luxemburg.

Distribuitorul român este Voodoo Films (contact: pr@voodoofilms.ro, telefon 0720 722 107). Trailerul filmului: https://www.youtube.com/watch?v=npOe0gzdBfQ

Parteneri media: B1 TV, TVR, Europa FM, Evenimentul zilei, Gazeta sporturilor, Ziare.com, Hotnews.ro, Zile şi nopţi, Cinematique, BeWhere, Port.ro, Liternet.ro, CinemaRx.ro, Studentie.ro, Eva.ro, Cinefan.ro, Filmreporter.ro, Spectacular TV, Cărtureşti.

Proiecțiile filmului în țară sunt sprijinite de Provident.

„Promovăm constant iniţiative menite să ne aducă mai aproape de clienţii noştri şi de comunităţile în care aceştia trăiesc. Prin susţinerea peliculei După dealuri ne dorim să facilităm accesul publicului larg la acest lung metraj de succes și să promovăm astfel filmul românesc. Îi invităm pe locuitorii celor 40 de oraşe în care va rula filmul, inclusiv pe clienții, agenții și angajații noștri, să descopere alături de noi povestea emoţionantă prezentată de Cristian Mungiu”, declară Ivo Kalik, Director General Provident Financial România.

Despre Provident Financial România

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și membră a Asociației Societăților Financiare din România (ALB).

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident Financial România este parte a grupului britanic IPF, care are 2,5 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei peste 6 ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 140 de milioane de euro, din care peste 600.000 de euro în programe de responsabilitate socială. Provident are acum peste 700 de angajați și colaborează cu peste 3.900 de agenți independenți în peste 60 de orașe din întreaga țară. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.providentfinancial.ro.  

„După dealuri”, în selecţia oficială la Palić
„După dealuri”, într-o selecţie prestigioasă la Festivalul de la New York
„După dealuri”, în selecția prestigiosului BFI London Film Festival
„După dealuri”, de Cristian Mungiu, propunerea României la premiile Oscar
„După dealuri”, în avanpremieră la Vaslui, din 21 septembrie
Proiecţii sold-out la Hamburg, Londra, New York
Din 26 octombrie în peste 40 de orașe din țară
Proiecţii speciale în case de cultură şi teatre
Cristian Mungiu, nominalizat la premiile Academiei de Film Europene 2012
Cristian Mungiu – retrospectivă integrală la Festivalul de la Salonic
Proiecţiile speciale continuă în ţară
Proiecţii pe 1 şi 2 decembrie
"După dealuri", nominalizat la Satellite Awards
„După dealuri”, pe lista scurtă la Oscarul pentru Cel mai bun film străin!
„După dealuri”, în cinematografe de pe trei continente
„După dealuri” în cinematografele poloneze
„După dealuri” - pe DVD din 1 martie
DUPĂ DEALURI – de astăzi în cinematografele din Statele Unite
Proiecție unică „După dealuri”, în varianta integrală
INTERVIU: Mungiu: Invitaţia în juriul de la Cannes e şi o recunoaştere pentru cinematografia română.